Ελκυστικό και ξεχωριστό Design

Το νέο Peugeot 108 είναι η επιτομή της κομψότητας και του στυλ.

Τραβά τα βλέμματα όπου και να βρεθεί, γεγονός που οφείλεται στον απαράμιλλο σχεδιασμό ενός αυτοκινήτου πόλης που τονίζεται ακόμα περισσότερο από τις δυναμικές του γραμμές και τις χαρακτηριστικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

Σχεδιασμένο για κυκλοφορία στην πόλη χωρίς να αποποιείται καθόλου το στυλ, το εμπρός μέρος αντανακλά δυναμισμό και στιβαρότητα. Απρόσμενα στιβαρό για την κατηγορία του, ξεχωρίζει από τη μεγάλη μάσκα με το χρωμιωμένο φιλέτο, και τη χαμηλά τοποθετημένη εισαγωγή αέρα.

PEUGEOT 108 TOP!

Το νέο Peugeot 108 TOP! διαθέτει μεγάλη, και πλήρως ανοιγόμενη οροφή. Με ηλεκτροκινητήρα στον βασικό εξοπλισμό και κατασκευασμένη από μαλακό ύφασμα, καλύπτει ολόκληρη σχεδόν το πάνω μέρος του αυτοκινήτου, και μπορεί να ρυθμιστεί να ανοίγει σε οποιαδήποτε θέση επιλέξει ο οδηγός.

Για μεγαλύτερη ευκολία, μόλις η οροφή ανοίξει,σηκώνεται αυτόματα και ένας ανακλαστήρας, που περιορίζει τους ενοχλητικούς αεροδυναμικούς στροβιλισμούς και το θόρυβο από τον αέρα μέσα στην καμπίνα.

Για απόλυτη αισθητική αρμονία με το εσωτερικό, η υφασμάτινη οροφή του Peugeot 108 TOP! μπορεί να επιλεγεί σε 3 διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις: Μαύρο, Γκρι, και το αποκλειστικό ‘Purple Berry’

Η ανανέωση αυτή, τονίζεται στο εμπρός μέρος από τους δίχρωμους προβολείςi, σχηματισμένους από μαύρες και χρωμιομένες επιφάνειες για πιο αιχμηρή εμφάνιση και με LED φωτεινή υπογραφήi– καθαρή και αδιαμφισβήτητη ένδειξη δύναμης των αιλουροειδών και τεχνολογικής υπεροχής.

Πάντα θα υπάρχει ένα Peugeot 108 για τον καθένα!

Με οκτώ αποχρώσεις αμαξώματος, επτά θεματικές επιλογές καθώς και πληθώρα επιλογών εσωτερικών επενδύσεων, το νέο Peugeot 108 μπορεί να εξατομικευθεί ώστε να ταιριάζει απόλυτα με την προσωπικότητα και τις δικές σας προτιμήσεις.

Τεχνολογία

Το νέο Peugeot 108 εκφράζει τη μετάβαση στη νέα εποχή της τεχνολογίας στις αστικές μετακινήσεις. Με την μεγάλη οθόνη αφής των 7″ που δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό.

Τεχνολογία Mirror Screen στον βασικό ή τον προαιρετικό εξοπλισμό, ανάλογα με την έκδοση. που μετατρέπει την οθόνη αφής σε αναμεταδότη των πληροφοριών του smartphone σας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ